Petua Menghilangkan Jerawat

3

Petua Menghilangkan Jerawat 1
Amalkan menyapu minyak sapi seluruh muka setiap hari. Walaupun baunya kurang menyenangkan tetapi anda akan berpuas hati dengan hasilnya di mana muka anda akan licin dan berseri. Insya Allah.


Petua Menghilangkan Jerawat 2
Bilaslah dahulu muka anda dengan air bersih lalu kemudian bilas pula dengan air kelapa 1 - 2 kali. Kemudian bilas lagi dengan air bersih. Lakukan dalam beberapa hari. Insya Allah, anda akan bebas dari jerawat.


Petua Menghilangkan Jerawat 3
Ambil anggaran 9 helai daun bunga melati, dicuci hingga bersih. Kemudian tumbuklah daun tadi hingga lumat. Ambil daun yang sudah ditumbuk tadi dan sapulah pada muka yang berjerawar. Lakukan ini terus menerus hingga jerawat betul-betul hilang. InsyaAllah, selamat mencuba.


3 comments:

Adakah anda mengalami masalah jerawat yang serius? Bosan mencuba pelbagai-bagai produk yang ada di dalam dunia ini tetapi masih tidak berkesan? Berapa ratus atau ribu Ringgit yang anda telah leburkan dengan harapan ingin menghapuskan masalah jerawat anda buat selamanya? Percayakah anda jikalau saya mengatakan, saya ada caranya? Untuk maklumat lanjut, lawatilah [URL="http://byebyejerawat.blogspot.com"]byebyejerawat.blogspot.com[/URL].. Anda pasti tersenyum riang.. :D[URL="http://byebyejerawat.blogspot.com"][IMG]http://4.bp.blogspot.com/_W_edQPP4jSY/S8677sKJuCI/AAAAAAAAAKY/AyuW2z5BVv4/S660/forever+gone!.bmp[/IMG][/URL]

Hello, semua.
Bagi mereka yg serius mahu mendapatkan jalan penyelesaian terhadap masalah jerawat yang dihadapi, bolehlah mencoba teknik keras terbukti berkesan di sini:

Cara Berkesan Menghapuskan Jerawat

Semoga sukses dlm usahamu. Tq.

Jgn makan makanan berminyak.....ingat kat situ....cegah lebih baik dari mengubati.....hehehe

Satu Klik Dari Anda Terhadap Iklan Diatas ↑ Amat Bermakna Bagi Saya